Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Dylan Darmohoetomo bezig met Olympic kwalificatie reis

Suriname- De Surinaamse badminton speler Dylan Darmohoetomo vertoeft momenteel in het buitenland om deel te nemen aan verschillende internationale toernooien. Zijn reis begon met het Panam Player Development kamp in Peru welke georganiseerd werd in de maand April 2015. Het Panam Development Program wordt ondersteund door de Badminton Wereld Federatie (BWF).

Lees verder »»

© 2011 - 2015 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.