Verkooppunten

Het Surinaams Olympisch Comite

Adres: hk. Letitia Vriesdelaan, Rattan Oemrawsinghstraat

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Internationaal worstelgala op 12 juni 2016 in NIS

De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseert op zondag 12 juni 2016 in de Anthony Nesty Sporthal haar jaarlijkse Internationaal Worstelgala. Hoewel de economische situatie in het land niet rooskleurig is, heeft de SWF met kunst- en vliegwerk toch kunnen bewerkstelligen dat dit toernooi voortgang heeft. Dit jaar zal in de hoofdpartij uitkomen de Iraniër Mansour […]

Lees verder »»

© 2011 - 2016 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.