Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Guno van der Jagt wordt ondervoorzitter van de UANA

Suriname- Guno van der Jagt, voorzitter van het Surinaams Olympisch Comite, is in Peru gekozen om de komende 4 jaar namens de Zuid Amerikaanse zwemfederatie, CONSANAT, zitting te nemen als ondervoorzitter voor de zwem unie voor de Amerikas (UANA). De Amerikaan Dale Neuburger, ondervoorzitter van

Lees verder »»

© 2011 - 2015 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.