Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Suriname wint onderdeel tennis Inter Guyanese Spelen

Suriname- Bij de derde editie van de Inter Guyansese spelen heeft de Surinaamse tennisdelegatie het kampioenschap binnengehaald. Vorig jaar was Suriname semi kampioen geworden met 18 punten en dit jaar kampioen met 27 punten. Bondscoach Yannick Goede is heel blij met de prestaties van de jeugdige tennissers. "We hebben ook de meeste van de gespeelde wedstrijden gewonnen en daar moeten we trots op zijn." De tennis wedstrijden in de leeftijdscategorieën U12, U14 en U18 werden op 2 locaties gespeeld GBTI bel air park en GBTI diamond in Georgetown, Guyana.

Lees verder »»

© 2011 - 2014 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.