Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Surinaamse Badmintonners behalen drie kwartfinale plekken in Mexico

Suriname- De Surinaamse badmintonners hebben drie kwartfinales behaald bij de Pan Amerikaanse badminton jeugdkampioenschappen die van 23 tot en met 27 juli plaatsvinden in Guatemala City. Gemengd Dubbel U-19 Sören Opti en Rugshaar Ishaak versloegen op woensdag 23 juli in de 1e ronde het Braziliaanse duo Matheus Voigt en Naira Vier in 36 minuten na […]

Lees verder »»

© 2011 - 2014 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.