Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Levendige opening Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen

Suriname- De 22ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso) in Vera Cruz was vrijdag heel kleurrijk geopend. Taekwondoka Tosh van Dijk had de eer om met de Surinaamse vlag te dragen bij de vlaggenceremonie. Het stadion in Vera Cruz was tot de laatste plaats bezet voor de historische opening.

Lees verder »»

© 2011 - 2014 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.