Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Andy Ristie slaat tegenstander in eerste ronde KO tijdens Glory 17

Suriname- Andy Ristie heeft zijn wedstrijd in het Glory 17 toernooi in de Verenigde Staten overtuigend gewonnen. In Los Angeles in de LA Forum sloeg Andy “The Machine” Ristie zijn tegenstander,de Amerikaan Ky Hollenbeck, al na ongeveer 30 seconden in de eerste ronde knock-out. Door deze overwinning zal Ristie in zijn volg

Lees verder »»

© 2011 - 2014 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.