Onthoud Mij

Albertzoon wint eerste wedstrijd van nieuw wielren seizoen

Suriname- Wielrenner Jermanin Albertzoon van de vereniging Gazelle heeft op zondag 26 februari de eerste race van het nieuwe seizoen op zijn naam geschreven. De Surinaamse Wielren Unie (SWU) opende op deze dag het seizoen 2012 met een wedstrijd op Lelydorp. Albertzoon finishte in deze rit van 47.2 kilometer met een tijd van 1uur 14 minuten en 41 seconden een seconde voor de Lesley Cairo van de vereniging de Triatleet. Derde in de Elite categorie werd Anthony van Lierop met een tijd van 1.15.21.

Overige winnaars:

Junioren:

Shane Meerberg

Masters:

Marc Jie Tjo Foek

U-10

Keith Oldenstam

U-15

Zefan Brunings

Veteranen:

Cor Berkbouwer

Vrouwen:

Ivani Mook

Persconferentie in verband met Ladies Fight for Pink kickboxgala

Suriname- Op woensdag 25 maart 2015 zullen Star Fighters Promotion en Stichting Sport for Sports om 19:00 uur een persconferentie beleggen bij het Elegance Hotel. De persconferentie staat in het teken van het Thaiboxgala Ladies Fight for Pink op vrijdag 27 maart aanstaande.

Lees verder »»

© 2011 - 2015 Sportxmagazine, alle rechten voorbehouden.